VOB duurzaam

Verspilling Omlaag Brengen 

Waar VOB nu staat voor verenigde offset bedrijven willen wij er een nieuwe dimensie aan toevoegen; Verspilling Omlaag Brengen.

Zelf bekijken we duurzaamheid toch vooral heel nuchter. Als drukkerij willen we actief verspilling omlaag brengen om zo niet alleen onze eigen leefwereld maar ook die van u zo min mogelijk te belasten.

De trend in de verpakkings- en displaywereld is een steeds kleinere oplage. Dan speelt inschiet een belangrijke rol. Met onze nieuwe generatie drukpersen kunnen we de inschiet met ruim 50% verkleinen. Dat komt op jaarbasis overeen met maar liefst 1.500.000 kilo papier. Dat zijn zo’n 15.000 bomen.


 

Onze duurzame certifcaten
Climatecalc
VOB is Climate Calc gecertificeerd wat ons en u de mogelijkheid geeft om CO2-neutraal te produceren. Voor onze klanten die steeds vaker duurzaam drukwerk willen, maar ook voor onszelf. Zo investeren wij in de toekomst.

FSC
Nagenoeg al het papier dat wij gebruiken is FSC gecertificeerd. Hiermee dragen wij bij dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.Volg ons op

Monstercollectie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in. 

aanvragen
Contact

Bruchterweg 108
7772 BJ Hardenberg
Nederland

T +31 (0) 523 - 26 17 40
info@vobhardenberg.nl
www.vobhardenberg.nl