VOB duurzaam

Verspilling Omlaag Brengen 

Waar VOB nu staat voor verenigde offset bedrijven willen wij er een nieuwe dimensie aan toevoegen; Verspilling Omlaag Brengen.

Zelf bekijken we duurzaamheid toch vooral heel nuchter. Als drukkerij willen we actief verspilling omlaag brengen om zo niet alleen onze eigen leefwereld maar ook die van u zo min mogelijk te belasten.

De trend in de verpakkings- en displaywereld is een steeds kleinere oplage. Dan speelt inschiet een belangrijke rol. Met onze nieuwe generatie drukpersen kunnen we de inschiet met ruim 50% verkleinen. Dat komt op jaarbasis overeen met maar liefst 1.500.000 kilo papier. Dat zijn zo’n 15.000 bomen.


 

Onze duurzame certifcaten
Climatecalc
VOB is Climate Calc gecertificeerd wat ons en u de mogelijkheid geeft om CO2-neutraal te produceren. Voor onze klanten die steeds vaker duurzaam drukwerk willen, maar ook voor onszelf. Zo investeren wij in de toekomst.

FSC®
Nagenoeg al het papier dat wij gebruiken is FSC®  gecertificeerd. Hiermee dragen wij bij dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.Volg ons op

Monstercollectie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in. 

aanvragen
Contact

Bruchterweg 108
7772 BJ Hardenberg
Nederland

T +31 (0) 523 - 26 17 40
info@vobhardenberg.nl
www.vobhardenberg.nl