VOB BUSINESS

VOB profileert zichzelf als GROOT in grafische oplossingen. GROOT, want het bedrijf staat nationaal en internationaal bekend als gerenommeerde grootformaat offsetdrukker. Maar daar houdt het niet mee op. Integendeel: daar begint het pas. GROOT in grafische oplossingen betekent immers ook: producent van hoogstaande kwaliteit drukwerk in alle soorten en maten. Bij VOB Hardenberg draaien vier grootformaat persen 24 uur per dag. Daarmee vervaardigen wij alle denkbare grafische producten in kleine tot zeer grote oplagen. Desgewenst compleet afgewerkt met vernis of een beschermende dispersie- of UV-lak. VOB verzorgt uw product van prepress tot en met de verzending.

Snelheid
VOB staat bekend om haar snelle producties. Met onze investeringen in de nieuwste technieken en machines verkorten wij onze lead time en verhogen wij onze flexibiliteit. Dit alles maken wij mogelijk met de betrouwe kwaliteit van de VOB.

De organisatie
VOB is een klantgerichte organisatie die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Klantgericht betekent: meedenken in úw belang. Wij zoeken voor uw producties de beste oplossing. VOB garandeert een eerlijk en deskundig advies over mogelijke alternatieven, om zo te zorgen voor de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. 

Bij VOB staat een team van buitendienstmedewerkers en orderbegeleiders u dagelijks ten dienste. Onze uiterst vakbekwame technische medewerkers zijn veelal multi-inzetbaar in het gehele productieproces.

Materialen
Wie aan drukken denkt, denkt aan papier. VOB natuurlijk ook, maar denkt tegelijkertijd verder. Wij bedrukken namelijk de meest uiteenlopende materialen. VOB beschikt over een uitgebreid assortiment materialen, waarin wij altijd de beste oplossing vinden voor uw opdracht. Bekijk onze monstercollectie voor de mogelijkheden.

Team VOB

Ons team staat volledig tot uw beschikking

Meer lezen

Monstercollectie aanvragen

Ons omvangrijke aanbod van verpakkings materialen

Meer lezen

Duurzaam ondernemen

VOB- Verspilling omlaag brengen

Meer lezen

Volg ons op

Monstercollectie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in. 

aanvragen
Contact

Bruchterweg 108
7772 BJ Hardenberg
Nederland

T +31 (0) 523 - 26 17 40
info@vobhardenberg.nl
www.vobhardenberg.nl