PrePress

VOB Hardenberg werkt met de laatste technologieën op het gebied van workflow management. Deze innovatieve software is gekoppeld aan zeer moderne computer-to-plate (CTP) belichters.

Om hiervan optimaal te profiteren, levert u als klant uw gegevens aan volgens heldere en vastgestelde criteria. Zo bespaart u tijd en onnodige kosten. Deze criteria kunt u heel eenvoudig downloaden.

Bij uw opdracht ontvangen we graag een kleurmodel en/of een correctievrije print-out, zodat we bij VOB Hardenberg een controle kunnen verrichten. Op verzoek ontvangt u voor aanvang van het drukken een softproof ter controle. Wij verzoeken u deze altijd te controleren. Met het in achtnemen van deze stappen zijn we gezamenlijk in staat flexibel en voorspelbaar te produceren. 

Technische informatie prepress
Apple Mac workstations met o.a. Adobe Creative Suite en ESKO Automation Engine 18.1 (AE18.1). De software van ESKO koppelt de diverse bedrijfssystemen en garandeert een naadloze verwerking van de workflow. Van orderinvoer tot het uiteindelijke drukken. Tegelijkertijd biedt AE18.1 dynamische productie workflows die eenvoudig te configureren en te gebruiken zijn.

Afdrukken via ESKO Imaging Engine
Imaging Engine is gebaseerd op de industriestandaard Adobe PDF Print Engine. De Imaging Engine heeft een output naar een Agfa Avalon N24 VLF en  een KODAK Magnus VLF. Deze volautomatische thermische plaatbelichters hebben een output van 36 platen per uur op het formaat 1265 x 1650 mm.

Team VOB

Ons team staat volledig tot uw beschikking

Meer lezen

Monstercollectie aanvragen

Ons omvangrijke aanbod van verpakkings materialen

Meer lezen

Duurzaam ondernemen

VOB- Verspilling omlaag brengen

Meer lezen

Aanleveren bestanden

De kostprijs van uw product is gebaseerd op de meest efficiënte wijze van produceren.

Meer lezen

Volg ons op

Monstercollectie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in. 

aanvragen
Contact

Bruchterweg 108
7772 BJ Hardenberg
Nederland

T +31 (0) 523 - 26 17 40
info@vobhardenberg.nl
www.vobhardenberg.nl