Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

VOB Hardenberg

VOB profileert zichzelf als GROOT in grafische oplossingen. GROOT, want het bedrijf staat nationaal en internationaal bekend als gerenommeerde grootformaat offsetdrukker. Maar daar houdt het niet mee op. Integendeel: daar begint het pas. GROOT in grafische oplossingen betekent immers ook: producent van hoogstaande kwaliteit drukwerk in alle soorten en maten. Bij VOB Hardenberg draaien vier grootformaat persen 24 uur per dag. Daarmee vervaardigen wij alle denkbare grafische producten in kleine tot zeer grote oplagen. Desgewenst compleet afgewerkt met vernis of een beschermende dispersie- of UV-lak. VOB verzorgt uw product van prepress tot en met de verzending.

 

Snel

Dankzij eigen transport en goede samenwerking met andere transporteurs leveren wij uw producten tijdig af. Op elk willekeurig adres, met de kwaliteitsgarantie van VOB. VOB is snel en slagvaardig. We leven nu eenmaal in een tijd waarin op het laatste moment beslissingen vallen en deadlines snel naderen.

 

De organisatie

VOB is een klantgerichte organisatie die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Klantgericht betekent: meedenken in úw belang. Wij zoeken voor uw producties de beste oplossing. VOB garandeert een eerlijk en deskundig advies over mogelijke alternatieven, om zo te zorgen voor de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.
De drukkerij produceert zoveel mogelijk in eigen huis. Onderscheid tussen kleine, eenvoudige klussen of zeer uitgebreide en moeilijke opdrachten maken wij daarbij niet.

Bij VOB staat een team van buitendienstmedewerkers, calculatoren en orderbegeleiders u dagelijks ten dienste. Onze uiterst vakbekwame technische medewerkers zijn veelal multi-inzetbaar in het gehele productieproces.

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB