Specials

Specials

SpecialsNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

Specials

Duurzaamheid en uitstraling van producten, maar ook speciale toepassingen worden vaak gedrukt op kunststof materiaal (zoals polypropyleen, polyethyleen, pvc, polythyreen, etc.), zowel massief als transparant en tot diktes van maar liefst 0,9 mm (kunststof tot 0,8 mm). Denk daarnaast aan de eenvoudig lijkende etiketten, mirricard, kunststof linnenstructuur, schildersdoeken, etc. Voor vrijwel elke toepassing biedt VOB een oplossing, krasvast en in offsetkwaliteit, gedrukt op onze grootformaat hybride pers (max. 120 x 162 cm, voor UV-bedrukking max. 114 x 162 cm).

Luxe brochures

U zoekt een drukker die voor een automerk een luxe brochure kan maken op een afwijkend formaat, gedrukt in 6 kleuren waarvan de cover is voorzien van een hoog glanzende UV-lak. Daarbij zoekt u opvallende plafondhangers voor zijn dealers: 1 meter 60 lang, full-colour in offset bedrukt op wit kunststof, voorzien van gaatjes en geleverd met een ophangmechanisme.

Landkaarten

Een gemeente, gelegen aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, heeft besloten om waterkaarten te laten maken voor de duizenden recreanten die zij de komende zomer weer verwacht. Op de kaarten, die de vaarwegen duidelijk omschrijven, staan ook sponsors (adverteerders) afgebeeld en de achterzijde, zwart-wit bedrukt, bevat een schat aan informatie over bezienswaardigheden en uitgaanstips. De kaarten moeten natuurlijk watervast zijn en moeten goed gevouwen kunnen worden. Gekozen wordt om dit in offset te drukken op een kunststof materiaal met de eigenschap van papier.

Offset drukken van luxe brochures, landkaarten en verpakkingen

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB