Press

Press

PressNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

Press

Het machinepark van VOB behoort de modernste op het gebied van vellenoffset. De toegepaste technieken zijn veelal samen met de persfabrikant en toeleveranciers van drukkerijmaterialen ontwikkeld. Het systeem is voorzien van Cip3. Dit is een programma dat de voorinstelling van de inktbakken van de drukpers regelt. De insteltijd van de pers wordt hierdoor aanzienlijk verkort en de inschiet beperkt. De jongste generatie grootformaat persen kent volledig automatische plaatwisselsystemen, automatische wassystemen en Densitronic colourmanagementsysteem.

 

Ons machinepark

• een vierkleurenpers met dispersielak, Roland 904LV (max. 102 x 142 cm).
• drie KBA Rapida 162a-persen (120 x 162 cm)

Twee KBA Rapida in vijf kleuren met een dispersielakunit en één zeskleuren hybride met omkeersysteem (2/4) en een dispersie/UV-lakunit. Deze maakt het gebruik van UV-inkten mogelijk.

Laatstgenoemde pers kent ongekende mogelijkheden met diverse inkt, vernis- en laksoorten en diverse droogtechnieken, waaronder UV-droging. Hierdoor kan VOB in één doorgang vijfkleurendrukwerk van UV-spotlak voorzien of kunststoffen krasvast bedrukken met UV-inkten.

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB