Prepress

Prepress

PrepressNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

Prepress

VOB Hardenberg werkt met de laatste technologieën op het gebied van workflow management. Deze innovatieve software is gekoppeld aan een zeer moderne computer-to-plate (CTP) belichter. Om hiervan optimaal te profiteren, levert u als klant uw gegevens aan volgens heldere en vastgestelde criteria. Zo bespaart u tijd en onnodige kosten. Deze criteria kunt u heel eenvoudig downloaden.

Bij uw opdracht ontvangen we graag een kleurmodel en/of een correctievrije print-out, zodat we bij VOB Hardenberg een controle kunnen verrichten. Op verzoek ontvangt u voor aanvang van het drukken een soft proof ter controle. Wij verzoeken u deze altijd te controleren. Met het in achtnemen van deze stappen zijn we gezamenlijk in staat flexibel en voorspelbaar te produceren. 

 

Technische informatie

Apple Mac workstations met o.a. Adobe Creative Suite, Quark XPress en een Enfocus certified PDF Workflow.

Apple Mac workstations met ESKO Automation Engine 14.1 (AE14.1). Deze software koppelt de diverse bedrijfssystemen en garandeert een naadloze verwerking van de workflow. Van orderinvoer tot het uiteindelijke drukken. Tegelijkertijd biedt AE14.1 dynamische productie workflows die eenvoudig te configureren en te gebruiken zijn.

Een andere specifiek kenmerk van AE14.1 is zijn geautomatiseerde artworkcreatie met native- c.q. open bestanden. De synchronisatie tussen bedrijfsprocessen en de productie zijn hierdoor volledig digitaal inzichtelijk middels een zeer goede viewer. Ook zijn -via internet- proofing en voortgangscontrole op afstand mogelijk. 

 

Afdrukken via ESKO graphics FlexRip familie

Dot TIFF-controller met output naar; Screen CTP, KODAK Magnus VLF, volautomatische thermische plaatbelichters (max. formaat 2382 x 1262 mm) met een output van 50 platen per uur op het formaat 1260 x 1630 mm.CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB