Recycling pallets

Recycling pallets

Recycling palletsNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

VOB kent een actief beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kortweg MVO.

Voortdurend is VOB op zoek naar wegen die bijdragen aan een voorspelbaar en efficiënt proces, focus en specialisatie zijn onontkoombaar echter betekent dit vaak ook dat de keuze voor de huidige leverancier kritisch moet worden bekeken. Om aan de eisen die veelal op Europees niveau worden vastgesteld te voldoen, heeft VOB de beschikking over meerdere certificaten en/of protocollen.

Graag denken we in oplossingen, afstand speelt daarin in het algemeen geen enkele rol, het transport is nl. bijzonder efficiënt geregeld. Voor al deze transporten worden ook pallets gebruik, omwille van de kosten vaak eenmalige wegwerp pallets.

Het feit dat deze pallets, die veelal in een uitstekende staat verkeren weggegooid worden staat haaks op onze MVO gedachte. We hebben als VOB daarom voor een duurzamere uitvoering pallet gekozen, hierdoor is het mogelijk deze  meerdere keren te gebruiken. Deze speciale pallets zijn te herkennen aan onze initialen, VOB.

Uw organisatie hoeft dus geen extra kosten te maken voor het afvoeren van onze pallets, eenvoudig verzamelen en een bericht aan uw account manager is voldoende, de pallets worden dan weer retour gehaald.

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB