FSC® CoC gecertificeerd

FSC®  CoC gecertificeerd

FSC® CoC gecertificeerd

Duurzame inzetbaarheid personeel
mVOB
LoChem plaatmateriaal
FSC® CoC gecertificeerd
Inline UV lakken
IPA-vrij drukken
Kunststof bedrukking
HighLine XM Screening
E-commerce


NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

FSC®

CoC gecertificeerd

VOB biedt u als grootformaatdrukker de mogelijkheid FSC gecertificeerd drukwerk te leveren waarbij grondstoffen van gecertificeerd papier c.q. hout zijn verwerkt. De keten van een FSC gecertificeerd product begint te allen tijde bij verantwoord bosbeheer. Het hout dat wordt gebruikt komt uit bossen die zijn aangewezen als productiebos. Er gaan dus geen oerbossen en/of andere voor de natuur waardevolle gebieden verloren.

Daarnaast dient de gehele keten te voldoen aan door het FSC bepaalde pakket van eisen. Dit traject begint dus bij het bos en eindigt bij de finale consument. Bij een gesloten keten zijn alle schakels gecertificeerd.

Het FSC® beeldmerk en organisatie

Het Forest Stewardship Council® (FSC) heeft een duidelijk logo, dat alleen mag worden toegepast bij producties waarin gebruik is gemaakt van papier dat is vervaardigd uit hout van goed beheerde bossen en daarnaast op de hierboven omschreven werkwijze is verwerkt. Alleen op deze produkten mag het logo met certificaatnummer worden gevoerd. Aan de hand van dit nummer is te allen tijde te achterhalen waar het produkt vandaan komt.

Een FSC-certificaat is dus meer dan een goede oorsprong van grondstoffen. Het waarborgt tevens zaken zoals arbeidsomstandigheden en andere milieuaspecten.

 

Ons COC nummer is: SKH-COC-000458

'Wij zoeken naar het voordeel voor onze relaties'CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING