Brochures

Brochures

BrochuresNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

Brochures

Voor een nieuwbouwproject overweegt uw klant een luxe brochure, oblong gevouwen met twee oognietjes in de rug en fullcolour gedrukt op Munken papier. Een bouw-tekening op formaat 100 x 140 cm moet zigzag worden gevouwen en meegehecht met één nietje in de rug zodat deze makkelijk te verwijderen is uit de brochure. Het geheel moet in bijpassende envelop per 50 exemplaren verpakt worden aangeboden.

Leaflets

Ook de relatief eenvoudige leaflet is bij ons in goede handen, door het in combinatie verwerken van leaflets met uw andere produkties komt dit uiteindelijk de kwaliteit ten goede met behoud van een lage kostprijs.

Folders

Voor een internationale vakbeurs wilt u voor de dag komen met een unieke productfolder, gedrukt in tweezijdig fullcolour en UV-spotlak, maar wel in vier verschillende taalversies. De folder moet vierluik worden gevouwen en de meegedrukte antwoordkaart moet door middel van een perforatielijn makkelijk af te scheuren zijn.

Jaarverslagen

Een medezeggenschapsraad wil een jaarverslag uitbrengen waarin tot in detail is gewerkt aan het verzamelen van de nodige gegevens. De uitvoering van het jaarverslag is bijzonder, de linker pagina's bevatten afbeeldingen uit het productieproces, gedrukt als duotone in zwart en zilver, de rechterpaginaís bevatten de teksten maar de cijfers worden in een aparte steunkleur op semi-transparant papier gedrukt die over elke rechter pagina heen ligt. Op de cover staat het bedrijfspand afgebeeld waarvan het logo is uitgestanst en de achterzijde is voorzien van een preeg.

Periodieken

U haalt de deadline voor het drukken niet en bent één dag te laat met aanleveren van uw bestanden, vervolgens komt uw periodiek veelal niet op tijd uit en staat u weer achter in de planning. Echter op onze KBA 162a (max. drukformaat 120 x 162 cm) passen 52 pagina's A4 op één drukvel. Dit betekent minder plaatwissels, minder inrichttijden, minder kosten én de flexibiliteit van een huisdrukker. Vouwen per 16 of 32 pagina's en brocheren tot maximaal 12 mm productdikte of 6 mm hechtdikte. Door deze productiewijze zijn wij meestal in staat vertraging in bestandsaanlevering op te vangen. Na de omslag moet er een CD worden ingelegd en het geheel moet netjes worden verpakt in folie en worden verzonden naar uw abonnees.

Offset drukken van brochures

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB