Afterpress

Afterpress

AfterpressNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOB Hardenberg? Vul uw e-mailadres hieronder in.

Afterpress

De binderij vormt het sluitstuk van uw productie. Op deze afdeling is recentelijk geïnvesteerd in de allernieuwste snij-, vouw-, hecht- en folieverpakkingstechnieken. Alle apparatuur is voorzien van geautomatiseerde aansturing. Voor de handling kunnen wij een beroep doen op onze thuiswerkcentrale.

 

De capaciteit van de binderij is onder te verdelen in:

  • Twee snijstraten, waarvan één computergestuurde Schneider KS Master met automatische stapelinvoer en palletisering, max. snijbreedte 185 cm. Vier vouwmachines, waarvan: Twee Stahl TF78, max. 78 x 126 cm met mogelijkheden voor vouwen van luikslag, rugbelijming, rillen en perforeren.
  • Een Heidelberg Stahlfolder TD78 met 6 automatisch verstelbare tassen en rondstapelinvoer, max. 78 x 126 cm met inline te koppelen aan de PAS66 pakketuitlegsysteem voor 3 stromen pakketten.
  • Een Heidelberg Stahlfolder TD112 met 12 automatisch verstelbare vouwtassen en palletinvoer, max. 112 x 162 cm.
  • Een Heidelberg Finishing Stitchmaster ST400 verzamelhechter, 6 oplegstations met videoherkenning en omslag oplegstation inclusief opplakstation voor kaarten en monsters.
  • Een Hugo Beck folieverpakkingslijn, super 400 XXL met 2 oplegstations, automatische stapelinvoer, max. productdikte van 80 mm, welke inline gekoppeld kan worden met de ST400 verzamelhechter.
  • Hulpapparatuur voor krimpfolieverpakken, boren, rondhoeken, verpakken, etc.

CONTACT OPNEMEN
Bel me terug

Stuur mij een e-mail

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING

WERKT VOOR

PRODUCTEN

TECHNIEKEN

NOVITEITEN

OVER DE VOB